Första sexet kändes fel, vad ska jag göra?

Jag är en kille på 13 år som nyss förlorat oskulden... Ni kanske tänker ''Grattis jag gjorde inte det förrän jag var 15'' eller något sådant.. Men den personen jag förlorade oskulden med kändes inte rätt... Allting började i skolan. Jag såg henne, hon såg mig och jag tänkte: '' vad stora pattar och en så fet röv vill man bara smiska till''.

Efter ett par dagar så blev jag inbjuden till en fest.. Och ja, där stod hon.. Sexig och snygg! Jag kom fram till henne och pratade. Hon frågade om vi skulle gå ut och göra nått. Jag sa så klart JA... 5 Minuter senare så sög hon min kuk och jag slickade av henne.. Detta känns så otroligt fel och börjar ångra det mer och mer... Vad ska jag göra??

/daved

Skriv ditt svar

Svar:

  • Hej! Tyvärr kan vi inte gå tillbaka i tiden och ta tillbaka saker vi ångrar och jag vet att det är svårt men det finns tyvärr inte mycket annat än att acceptera det som hände och sen försöka gå vidare och då vara försiktigare med vad du vill. Fundera på varför det kändes fel; Var det inte skönt, var du inte redo eller kändes hon som person inte rätt? Du kommer ha så många "första gånger" i ditt liv. Första gången du provar något nytt, med ny parter i en ny miljö. Fokusera på allt spännande framför dig och se detta som ett sätt att nu veta vad du känner. Använd det som ett sätt att lära känna dig själv bättre och en lärorik erfarenhet. Lycka till!
    /Dbs
  • Hade ni nått mer än munsex? Hade ni samlag också?
    /Vill hjälpa dig
  • Det enda du kan göra är att dra lärdom av det. Fundera på exakt vad det var som kändes fel och varför. Gick det för snabbt? Ville du inte egentligen? Var ni för olika personlighetsmässigt? Ställ frågor till dig själv och försök att svara på dem för att det inte ska bli såhär igen.
    /16-åring
Till toppen av sidan