Fler som aldrig haft ett förhållande?

Jag är en tjej på sexton år som aldrig har varit i ett seriöst förhållande, utan bara haft lågstadieromanser. Därför har jag ännu inte haft min första riktiga kyss och är såklart oskuld. Är detta normalt?? 
/Sextonåring

Skriv ditt svar

Svar

 • Jag är 19år och har heller aldrig haft ett förhållande, jag är också oskuld. Men hoppas på att snart träffa någon, problemet är att jag är så blyg.
  /Kille 19
 • Jag trodde först att jag hade skrivit detta. Så mycket kände jag igen mig! Jag vill verkligen ha ett förhållande och prova på att kyssas, hångla och sånt men har och kommer nog inte hitta någon att ha det med på ett tag.
  /Sextonåringen som aldrig har flörtat med någon.
 • Jag är också 16 och har aldrig varit tillsammans med någon eller haft min första kyss. Jag tänker att förstå kyssen kanske blir mer speciell om man är lite äldre och är kär i personen än om det skulle hänt när man är yngre och typ körde sanning eller konka. Aja vill bara säga att det är inget fel på dig och saker kommer att ske när de är menade att ske❤❤
  /Tjej på 16 vårar
 • Det är helt normalt. Jag hade en liten flört över sommaren, men hade aldrig haft något involverande före dess. Jag är 16. Har kysst, men inte haft sex. Vilket jag är helt okej med, saker sker i den takt de gör.
  /S
 • Jag är 15 och har aldrig haft ett förhållande.
  /Men snart haha
 • Jag är i ganska precis exakt samma situation, har bara haft ett förhållande och det var via internet. Skillnaden är att jag är fem år äldre och jag hade mitt första förhållande när jag var 20. Jag har även två vänner som inte hade några seriösa förhållanden förrän efter 20. Det är nog vanligare att man har haft mer seriösa förhållanden t.o.m. i din ålder, men du är långt ifrån ensam om att inte gjort något av det där.
  /21

Mer på UMO

Till toppen av sidan