Fel att vara ihop med en bad boy?

Tjena. Jag är en tjej på 16 år som har en ganska stel relation till mina föräldrar. Jag älskar dom jätte mycket och vi har det bra, men vi har ibland svårt att prata om vissa saker (till exempel sex, relationer och min psykiska ohälsa.)

För ett tag sen började jag prata med en kille som är ett år äldre och bor i en stad nära min. Han har en del problem med skolan och är typ kriminell. En ”bad boy”, kan man kanske säga. Men han behandlar mig bra och jag gillar honom. Har sovit hos honom en gång när mina föräldrar var bortresta och planerar att sova hos honom igen om några snart, utan att berätta för mina föräldrar. Dom skulle aldrig acceptera honom och om dom får reda på att jag ljuger kommer dom aldrig att lita på mig igen.

Vad ska jag göra? Är det fel att ljuga om nånting sånt? Och är det fel att vara med en ”bad boy” trots att han är snäll mot mig?
/fulochtråkigtjej

Skriv ditt svar

Svar:

 • Hej! Jag har haft samma problem. Dock så slutade det inte alls bra, men vi hoppas att detta gör det:)
  /Tjej//13 år
 • Hej! Jag tycker inte att det är fel att vara tillsammans med honom men om han är kriminell så måste någon göra nåt åt det. Du kanske kan prata med honom och uppmuntra honom till att sluta göra brott och om han inte klarar av det kanske ni kan kontakta någon som kan hjälpa honom med det.
  /Anonym tjej
 • Hej jag har samma relaktion med mina föräldrar. Jag tycker inte det är direkt fel om att ljuga om nått sånt jag tycket typ att du borde prata med typ en kusin som du står nära eller nån du litar på. Och det är absolut inte fel att dejat en badboy Lycka till
  /Tjej
 • Jag tycker absolut inte det är fel! Själv gillar jag mera ”bad boys” Lycka till! ❣️
  /Tjej 14
Till toppen av sidan