Min mamma träffar killar på kvällarna

Hej!

Jag mår inte bra. Jag går i 7:an. Mamma har en app, typ mötesplatsen tror jag att den heter. Där pratar hon med olika killar varje dag. Men hon åker bara till dom på kvällarna och säger att hon bara ska vara hos dom typ 9-11 men hon kommer hem vid 2-3.

JAG tycker inte att det är okej. Mina brorsor är äldre än mig så jag pratar inte om detta med dom. Men varför åker hon alltid till killar på kvällarna? Jag blir SÅÅÅ jävla arg för att detta händer HELA tiden. Jag försöker få hon att förstå att detta påverkar mig också, men hon bara SKITER i mig även om jag gråter hela tiden.

Sen pratar hon i telefon dygnet runt mest på kvällarna med killar hela tiden om hon inte har någon att åka till. 

För en månad sedan träffade hon en kille. Andra gången dom träffades så pussade dom varandra och sa att de älskade varandra och han sov över här varje helg utan att mamma frågade mig om hur jag kände över att en kille skulle sova över här och jag hade aldrig träffat han. Men det varade inte länge. De slutade prata för en vecka sedan för att han ville bara ha pengar av mamma. Det har hänt med andra killar innan också. 

VAD SKA JAG GÖRA? MAMMA LYSSNAR ÄNDÅ INTE PÅ MIG! Snälla hjälp!
/Anonym

Svar

 • Säg som det är till din mamma. Du måste förklara för din mamma att du inte mår bra♥ 
  Hälsningar
  /Anonym

 • Jag har faktiskt inget bra svar till detta men hade jag varit du hade jag ringt till bris eller något sånt om du vill ha nån att prata med. Och om du och dina bröder pratar med henne samtidigt tror jag nog att hon lyssnar Lycka till
  / tjej 14 år

 • Hej!
  Har du försökt prata med henne om det du beskriver? Det kan vara viktigt att du försöker prata om hur du känner och mår, hon är din mamma och hon har ett ansvar att ta hand om dig på ett bra sätt. Om du försökt prata med henne utan att du känner att hon lyssnat på det du sagt, kanske det kan vara dags att du pratar med någon utanför familjen. Finns det någon annan vuxen i ditt liv som du litar på och känner dig trygg med? Du ska inte behöva må så dåligt som du gör och kanske behöver en annan vuxen stiga in och även prata med din mamma om det. Det kan kännas läskigt att söka hjälp eller stöd hos en annan vuxen men det är viktigt att du ändå försöker göra det. I skolan kan du vända dig till både lärare och skolhälsan, de har ett ansvar att hjälpa och stötta dig.
  Ta hand om dig!
  /Anonym

 • Du borde ta kontakt med någon lärare på din skola och berätta hur känner! Någon lärare som du verkligen känner dig trygg med så kan säkert hem hjälpa dig med råd.
  /Anonym

 • Fattar din situation! Jobbigt läge! Det som jag säger nu kommer betyda att du måste ha lite "balls" men om du gör detta tror jag att det kommer bli bättre. Säg till din mamma att vi måste prata om en sak och bestäm en tid och plats någonstans. Då kommer hon förstå att du menar allvar. Även om hon sägar att hon har tid just nu så är det okej, för hon kommer ändå fatta att du menar allvar. Sen förklarar du heela storyn. Och beskriv exakt som du känner. Beskriv dina känslor på riktigt. Ha det bra mannen.
  /Anonym
Till toppen av sidan