De skrattar åt mina underkläder, hjälp!

Hej alla,

Jag fyller snart 14 och har ett problem. Vissa skrattar säkert åt detta problem men jag tycker det är jobbigt och irritaterande. De flesta av mina kompisar har snygga (lite mer utmanande ”sexiga”) underkläder. Jag själv får enbart ha basic för mina föräldrar, såna som inte alls är snygga. På idrotten skrattar dom åt mej å säger att jag typ är 5. när jag tar upp det med mina föräldrar säger dom att jag enbart är 13 år blablabla. Har inte jag rätten att bestämma vad jag ska ha på mig?

/basic tjejen

Skriv ditt svar

Svar;

  • Hej! Jag tycker att du ska prata med dina föräldrar igen och berätta hur du känner. Du borde ju ha rätt att få ha kläder som du trivs i.
    /Anonym tjej, 13 år
  • Hej! Vi är två tjejer som går i åttan. Vi tycker inte alls att du ska skämmas över dina underkläder. Men om du känner att du vill ha lite mera "sexiga/snygga" underkläder så tycker vi att du ska säga det till dina föräldrar men annars om de inte förstår och du har en storasyster så tycker vi att du kan ta hjälp av henne. och om du vill ha string trosor så kan du börja med halv string (brazilian trosor) för att då går du inte rak på. Men om du vill ha kvar dina underkäder så är det bara att skita i vad alla tycker för du är bäst!!! Kram
    /Två tjejer i åttan
Till toppen av sidan