Är mina crushes äkta?

Hej. Jag är en tjej i tonåren (14 år) som har väldigt många funderingar kring min sexualitet. Jag har trott att jag är straight, men har verkligen börjat ifrågasätta det nu och tror att jag är bi. Jag kan känna att jag verkligen vill kyssa nån av mina tjejkompisar (speciellt två av de), men jag vet inte om jag känner att jag vill vara ihop med henne.

Har haft "crushes" på tjejer, men vet inte om det är äkta, så att säga. Detta gör mig väldigt förvirrad. Dessutom känns det väldigt svårt att fundera ut min sexualitet eftersom jag bor i en ganska liten stadsdel och har vuxit upp tillsammans med nästan alla i min årskurs och därför känns det konstigt att bli ihop med någon av dem, kille som tjej.

Jag är verkligen förvirrad just nu och jag vill typ inte prata med mina föräldrar eller vänner eftersom jag tycker det är jobbigt att prata om känslor, och för att jag inte vet min sexualitet än. Känner mig helt ärligt inte bekväm i att de ska hjälpa till och fundera ut detta. Dessutom är jag rädd för hur de och folk omkring mig kommer reagera. Jag skulle verkligen uppskatta om någon kan hjälpa mig att komma i underfund med alla tankar, och om någon känner/känt samma.

/Tjej 14

Skriv ditt svar

Till toppen av sidan