Är han bara kåt eller älskar mig också?

Hej alla, alltså jag har en lite konstig fråga kanske. Jag skriver med en kille från en annan stad och vi har skrivit länge och det var inte riktigt tänkt att jag skulle börja gilla honom såhär mycket. För vi har snackat väldigt mycket sex, ahah om ni förstår.

Alltså han visar så fina sidor och bryr sig verkligen men bryr han sig verkligen om han snackar om sex också? Att han vill ligga med mig för han gillar mig väldigt mycket, han har sagt att han älskar mig liksom. Vill bara höra hur ni andra runt min ålder tänker! Tänk om han bara är kåt och så får jag riktiga känslor....

/Anonymtjej

Skriv ditt svar

Svar:

 • Är med om nästan samma grej. Men prata med honom om det, vad har du att förlora? Eller säg till honom att du vill träffas så får du en mer stabil uppfattning om honom.
  /Coca cola
 • Träffa han på riktigt och se hur det känns, om du känner att han är på eller tar det lugnt. Ett tips är att träffas hemma hos dig när dina föräldrar är hemma ifall han skulle bli för på och det blir svårt att säga nej så kan du säga att du går på toa fast istället går till dina förändrar. Kan tänka mig att det känns helt konstigt att gå till dina föräldrar men det är bättre än att göra något du inte är säker på att du vill. De är bättre att vänta och känna sig heelt säker och om han är rätt så väntar han, jag var tillsammans med min kille i över 4månader innan vi låg med varann för första gången och det är helt okej!
  /17år
 • Jag skulle inte tro att han är kåt. Jag tror inte att man skulle kontakta en tjej från en annan stad bara för att få komma o sluta bli kåt. Jag skulle tro att han gillar dig på riktigt. 😁
  /Anonym
 • Vet du vem han är och har du träffat honom? Om inte så träffa inte honom. Han vill nog bara ligga. Man kan inte bli kär i någon genom att skriva med honom!
  /Hejsan
Till toppen av sidan