Egna berättelser

Här kan du läsa andras berättelser eller skicka in en egen berättelse om sånt som du har varit med om eller funderat på.

Egna berättelser

Tufft att ta sig upp efter mobbningen

Jag frågade de om de ville ses flertal gånger under sommaren men fick alltid svaret "kan inte" eller inget svar alls. Och en halvtimme senare så lägger de ut på sin story när de skrattar och har kul.
Egna berättelser

Mitt ex bedrog mig flera gånger

En gång hade vi fest hemma hos min kompis bror. Det kom många och vi hade jättekul och jag träffade en kille där som tyckte om mig och vi låg med varandra (jag var oskuld). Jag gick hem vid 10, men innan jag skulle gå så fråga han mig om min snap och pussade mig.
Egna berättelser

Längtar efter att träffas utanför Snapchat

Vi har typ en ide om att han ska flytta till min stad efter han tar studenten. Men... det är om 3 år.
Egna berättelser

Glass, gnista och hångel på första dejten

Efter ett par dagars chattande på Snapchat bestämde vi oss för att träffas och ta en glass. Jag var lite nervös, men när jag såg honom stå där i sin svarta klädsel med turkosfärgat hår och ett leende som sken starkare än solen, kände jag mig helt lugn.
Egna berättelser

Arg över otroheten

Han sa att anledningen till att vi gjorde slut va för att han tyckte att vi hade ett dåligt förhållande och att han hade gjorde allt för att göra det bättre men inte lyckats. Efter några dagar nu har jag fått reda på att han har snapat med många olika tjejer och även fått upp ögonen för en ny.
Egna berättelser

Så här gjorde jag för att klara skolan

Det väldigt mycket kämpande för att komma in på ett gymnasium, för jag har något som heter dyslexi. Det är att man har svårt med att läsa och skriva.
Egna berättelser

På andra sidan depressionen och så tacksam att jag höll ut!

Det är inte någon skam i att söka hjälp, det är rent av modigt! DU förtjänar att må bra, även om det inte alltid känns så.
Egna berättelser

Jag ångrar inte aborten

Jag blev gravid när jag var 14 år och killen och jag var inte kära. Jag var ju bara 14 år !!! och inte redo att bli MAMMA för resten av mitt liv. vill plugga och resa och hitta den stora kärleken och få ett bra liv. Jag åt ett dagen efter piller och sedan kom mensen så jag trodde att det nu var över. Men jag glömde att göra ett graviditets tre veckor efter pillret så det visade sig att jag fortfarande var gravid. Jag fick panikångest. JAG VILLE INTE BLI MAMMA. JAG VILLE INTE HA BARN! Jag ville och vill vara en glad ungdom och leva livet. Jag gick till läkaren och gjorde en abort. JAG ÅNGRAR INTE ABORTEN! NU LEVER JAG OCH FÅR VARA SOM ALLA ANDRA TONÅRINGAR OCH HA KUL. Barn skaffar jag sen när jag kanske är 30 och blir jätte kär med någon jag vill ha band med hela livet.
Till toppen av sidan