Panik - lämna sidan!

Efter sexet hånglade vi i 20 minuter

Det var en helt normal tisdag då jag gjorde mig redo inför skolan. Ingenting annorlunda, jag drog iväg till skolan, gick på mina lektioner och sånt. Precis när vi slutade frågade jag några av mina vänner om de ville följa med mig hem. Det finns en tjej i gruppen som jag hade känt henne i ungefär 3 år. Jag gillade verkligen henne. Tillbaka till händelsen, vi gick hem till mig, jag och 4 andra kompisar. Det var ganska dåligt väder den här dagen så vi bestämde oss för att ta det lugnt i min soffa.

Vi satt bredvid varann allihop och denna tjejen, som jag gillade, hoppade över till min sida av soffan. Jag märkte att hon försökte komma närmre mig så jag låg bak och vi låg nära, hon tog tag i min hand och vi gosade med ansikten, det var så extremt coolt, skönt och härligt. Vi tittade ju alla på en film så ingen annan än oss två tänkte på det.

Efter ett litet tag tänkta alla gå till McDonalds, och alla gjorde det förutom jag och tjejen. Då blev vi glada och hoppade in i min säng och kysstes och hånglades, så skönt var det!! Det här var min första gång också. Vi drog av oss tröjorna och hon tog av sin bh. Sen drog hon av mina byxor och kände på min hårda kuk genom mina kallingar.

Hon tittade upp på mig och jag kysste henne, och drog av kalsongerna. Hon började runka mig långsamt och tittade på mig med hennes vackra ansikte. Det var verkligen härligt, efter nån minut av runkade tog hon in den i munnen och gud vad jag njöt. Jag kände att hon har gjort detta förut för hon var bra på det. Hon fortsatte tills jag kom på sängen. Sen hånglade vi i 20 minuter och åkte hon hem efteråt.

/ Sex

Till toppen av sidan