Panik - lämna sidan!

Mitt första sex: Fy vad skönt!

Jag tänkte berätta om när jag förlorade oskulden så vi börjar :) Det var sista dagen på höstlovet. Min kille hade äntligen kommit hem från Spanien där han varit hela veckan. Vi bestämde oss för att sova över fast att det var skola dagen efter. För vi började först kl 10.

Jag kom hem till honom runt 18. Och vi bara va på hans rum och myste och kysstes. Sen runt 20 åt vi fika med hans familj och spelade kort, de e så himla trevliga :) Sen så var vi bara lite på hans rum igen. Runt 22 borstade vi tänderna och bytte om till det vi skulle sova i.

Vi snackade medans jag bytte om o jag märkte hur han kollade in mig, men jag sa inget. Jag hade ett par short och ett linne men han hade bara kalsonger. Vi la oss och släckte. Vi började kyssas och han tog på min rumpa. Jag började ta på hans kuk utan på kalsongerna och jag märkte att han redan hade stånd. I början hade han bara tagit lite grann på mig men efter ett tag smög hans hand längre in under shortsen (fortfarande på rumpan).

Jag tyckte det var skönt o visade de genom att flytta mig närmare honom. Han tog av mig mitt linne och min topp och började pilla på mina bröst, ååå va skönt det var. Efter ett tag flyttade han sin hand o började smeka mig utan på shortsen. Jag tog av hans kalsonger och började runka honom försiktigt men inte så att han kom.

Han tog av mig shortsen och trosorna och började röra runt och stoppade försiktig in 2 fingrar. Efter en stund när jag runkat honom viskade han försiktigt ”jag kommer” och så kom han. Det blev lite blött men vad gör det ;).

Sedan slickade han mina bröst, fy va skönt. Vi både låg där helt nakna och jag började lite lätt röra hans kuk mot min fitta jag märkte att han blev kåtare och jag med. Jag slutade och vi låg stilla ett tag. Sen frågade jag ”vill du?” Han svarade ”ifall du vill”. Jag sa att han fick bestämma och han sa att han ville. Jag tog fram en kondom och han satte på den. Han trängde in i mig o de gjorde lite ont i början sedan blev det skönare.

Efter kanske 5 minuter med lite olika ställningar kom han. Och vi slutade för båda var jättetrötta (klockan var runt 00:30). Han slängde kondomen och vi låg och skedade. Tills han vände på mig och kysste mig. Och sen somnade vi <33...

Det var min historia, hoppas du får en lika bra första gång!

/KF

Till toppen av sidan