Mina bästa orgasmtips!

Jag hade önskat att det fanns en text som den här när jag var 13. Det är därför jag skriver den.

Jag kom för första gången då jag var 16 år. Jag och min pojkvän hade försökt hitta sätt att få mig att komma jättelänge när det väl hände. Jag hade aldrig onanerat själv och faktiskt tyckt om det. Att onanera lärde jag mig efter jag fått orgasm tillsammans med min pojkvän.

Anledningen till att jag inte lyckades så bra med min onani? Jo, jag visste inte hur min kropp fungerade. Jag visste inte att det fanns andra sätt att ha sex på än penis-i-vaginan-in-och-ut-sex. Därför provade jag att stoppa upp en morot mellan benen, jag försökte även med fingrar. Men ingen av dom fungerade för mig, dels för att jag varken var våt eller kåt då jag försökte. Jag kände helt enkelt inte till hur min kropp fungerade.

Så, här är mina onanitips:

- Läs en erotisk novell eller hitta en porrfilm som du tänder på. Om du kan bli kåt av att fantisera så funkar det också super. Jag brukar börja med att tillexempel läsa en porrnovell, en stund innan jag börjar ta på mig själv. Då hinner jag bli riktigt kåt och våt innan jag börjar.

- Sen kan du börja känna efter mellan benen om du är våt. Du kan försiktigt stoppa in ett finger och ta ut lite av ditt naturliga glidmedel och sprida det emellan dom inre blygdläpparna. Om du behöver mer så kan du ta lite saliv i handen och använda det som glidmedel också.

- Efter det, när hela din vagina och dina fingrar är helt våta så börjar du smeka din klitoris. Det är väldigt viktigt att du är våt när du gör det eftersom klitoris är otroligt känslig. När jag gör detta så börjar det sköna på riktigt. Jag fortsätter kolla på filmen eller läsa novellen samtidigt som jag smeker mig själv.

 Till slut, om det kommer en extra spännande och upphetsande del i novellen så rör jag fingrarna lite snabbare, kanske trycker en aning mer och tillslut så kommer orgasmen.

Det tog som sagt långt tid innan jag kunde komma med min pojkvän. Detta var på grund av att jag inte visste att klitoris var så otroligt viktig. Det är väldigt svårt att komma med bara vaginal stimulans, och om du skulle göra det så är det sällan på grund av en penis.

Men nu har jag bästa sättet att komma under samlag som alltid funkar för mig. Jag ska försöka förklara:

 Jag och min pojkvän ligger som i sked, han bakom mig med magen mot min rygg. Han för in penisen bakifrån. När han gjort det så kan jag nästan lägga mig på rygg bredvid honom, så länge min rumpa pressas mot honom liksom.

 I den positionen når han, med sin hand, ner till min klitoris och kan ta på mig medans han fortfarande är inne i mig. Jag kan även ta min egen hand och smeka mig själv om jag skulle känna för det. Det är också en bra position att kyssas i.

I bland vill jag att han ska viska sexiga saker i mitt öra, då kommer jag direkt. Men i den här positionen kommer jag alltid oavsett, även om det ibland tar lite tid. Ibland tycker jag även att det känns jättebra att lägga upp benet som är närmast honom på hans axel. Då kommer han även åt klitoris ännu bättre.

Mitt sista tips är en snabbis:

När din partner slickar dig, be att hen för upp två fingrar in i vaginan medans. Antingen träffar dom g-punkten eller så känns det bara bra ändå.

Jag skrev som sagt det här för att jag letade och letade på internet efter svar på varför jag inte kunde komma när jag var 13 till 16 år. Men jag hittade inga.

Om EN tjej läser det här och får hjälp av den här texten så är det värt det för mig.

Och kom ihåg: näst in till alla kan få orgasm, det gäller bara att komma fram till hur!

En 18-åring
Till toppen av sidan