Jag runkade med min kompis

Jag tänker mycket på sex och sådant. Jag skulle vilja dela med mig av något jag verkligen gillar. Det handlar om en kompis till mig som jag har känt typ 10 år nu och vi snackar väldigt ofta.

Vi har gått på samma skola sedan 7:an och vi hänger rätt ofta också. I alla fall … vi kom in i puberteten ungefär samtidigt, då började vi prata mycket om porr och snygga tjejer vi kände. Vi kollade på porr när vi hängde och det slutade med att jag frågade om jag fick se hans kuk (när vi var ensamma). Vi visade och studerade varandras kukar.

Då hände det magiska, vi började runka tillsammans, det var så jävla skönt. Efter det så runkar vi varje gång vi hänger.

Men det bästa som hände var när vi gick i 9:an. Han skulle sova över hos mig, som vanligt spelade vi och runkade till porr. Då ställer jag frågan "Får jag känna på din kuk?" han svarade ja och jag kände. Den var rätt hård jämfört med min och var tjockare. Han gjorde detsamma och kände på min. Sen blev det så att vi börja att runka av varandra, det kan ha vart en av de bästa runkminnen jag har haft.

Det var så skönt. Vi har gjort det fler gånger efter det. Och nu vill jag ta steget längre, jag vill att vi ska testa att suga av varandra. Det skulle vara "kul". Hans kuk är så skön.

/Kille 16 år
Till toppen av sidan