Panik - lämna sidan!

Första sexet var med barndomskompisen i Ryssland

SANN BERÄTTELSE! Jag var 8 år när det hände. Mitt första sex!

I och jag var vänner sedan vi var bebisar i princip. Jag var 6 år gammal när jag blev kär i henne. Jag vågade inte berätta något för någon. Vi blev tillsammans och två år senare hade vi sex för första gången.

Det började med att vi skulle sova över hos mig. Vi gick upp till mitt rum och la oss i sängen. Sedan satte vi på teven. När filmen var slut började vi strula. Vi hade haft allt annat än sex. Hon låg på mig och drog av mig mitt linne. Jag kämpade inte emot. Vi fortsatte kyssas samtidigt som fler och fler klädesplagg åkte av.

Tillslut så låg vi helt nakna i sängen. Hon slickade på mitt ansikte och jag tyckte det var skönt. Vi hånglade i någon minut innan jag kände hennes fingrar glida ner för min mage och sen ner till min fitta. Åååhhhhh, vad skönt det var.

Mitt hjärta bultade så hårt att hon skulle kunna höra det. Det var så jävla skönt. Först var det långsamt och mjukt, men det blev snabbare och hårdare. Det går inte att beskriva med ord hur underbart det var. Jag stönade och hoppades att jag inte skulle väcka grannarna.

Jag tog tag i henne och vände på henne så att hon hamnade underst. Nu var det min tur. Jag började gnida hennes fitta medan hon vände huvudet bakåt och njöt. Det kändes bra att se henne njuta. Jag gjorde det mjukt och lugnt innan jag tog i och kände hur upphetsad hon blev.

Hon stönade, men som tur var inte så högt. Mina föräldrar skulle komma hem vilken sekund som helst. Jag pullade den våta fittan. Hennes stön blev intensivare och hon juckade tillbaka. Vi njöt! Detta hände utomalnds. Nu bor jag i Sverige och att var Bi här är mycket lättare än i Ryssland.
/VV

Till toppen av sidan