Första sexet - jag var full och använde inte kondom

Jag hade bestämt mig. Full trippade jag bort till snacksbordet och där stod han, den snygga killen i min parallellklass. Ingenting kunde hindra mig, det var ju trots allt kanske sista gången vi skulle ses då festen var samma dag som jag slutade grundskolan.

Alla hämningar hade släppt samtidigt som jag tog en sista klunk av den där cidern jag snott av mamma. Vi hade snackat lite innan på snap om skolan och sånt, men denna gången var annorlunda, det låg en erotisk stämning i luften.

Vi snackar lite allmänt och jag ber honom följa med ut ifrån det massiva partytältet. Vi går iväg till en liten dunge en bit ifrån och börjar hångla. Helt oerfaren är jag men tillräckligt full för att bara hänga på och det är det roligaste jag gjort.

Något avbryter oss och när vi kollar upp står en publik på 10 pers och iakttar. De fattar uppenbart vad vi håller på med och drar tillbaka oss till partyt då de tycker att jag inte borde ligga med han, han är ju trots allt en ”player”.

Full som jag är skäller jag ut dem som dragit tillbaka oss, de vet ju inget om vad jag vill och ska inte lägga sig i. Senare har jag insett att de bara bryr sig om mig men i detta läget slog den tanken mig aldrig.

Cirka fem minuter senare drar jag med honom igen men även detta försök misslyckas då folk hänger efter. De drar tillbaka mig och försöker slå lite vett i skallen på mitt ”soon to be ligg”.

Ett tredje försök att dra iväg genomförs av mig halvt sluddrande några minuter senare och vi hånglar vid en vägg där alla självklart kan se allt. Vi drar iväg till den lilla dungen jämte en åker och vi klär av oss. Sexet var väl som förväntat, vi var båda alldeles för fulla. Känslan kan väl liknas med det skönaste man någonsin gjort och samtidigt jävligt obekvämt då man va lite för torr.

Några minuter senare och vi går tillbaka till festen och såklart vet alla allt. Såhär i efterhand ångrar jag inget, det va jävligt kul, jag skulle gjort om de alla dagar i veckan. Det enda man skulle vilja ändra på var väl att använda kondom så man slipper ta dagen efter piller.

Även om vi inte snackat mycket efter förutom ” hej har du fixat dagen-efter-piller?” så har jag ju kvar känslorna. Men jag orkar ju bara inte lägga tid och energi på sånt och jag försöker se på allt positivt för de var ju väldigt roligt att just tappa oskulden.

Så låt ingen och inget stå i vägen för vad du vill göra med DIN kropp. Ha kul men glöm inte kondom!!

/Anonym

Till toppen av sidan