Första gången blev inte som jag trott

När jag var yngre hade jag alltid en idé om hur min första gång skulle gå till, det skulle vara romantiskt med ljus och en pojkvän. Men riktigt så gick det inte till. När jag förlorade min oskuld hade jag precis fyllt 15 år.

Jag hade snackat med en 3 år äldre kille i ca 8 månader och han var så sexig. Vi hade pratat om det länge, men jag väntade på att någon av oss skulle bekräfta att vi var tillsammans, men det hände aldrig.

Så, en kväll låg jag på mitt rum och kolla film och han skickar, han är sur för hans ex hade varit jobbig och ville träffa mig. Min pappa hade somnat så jag bestämde mig för att träffa han vid parkeringen vid kyrkan och hoppade ut genom mitt fönster för att inte väcka pappa. När jag kommer till parkeringen sitter han i sin bil och lyssnar på musik. Jag sätter mig i framsätet och försöker få honom på bättre humör.

När klockan började närma sig 1 på natten, fällde vi sätena där bak och la oss i bagaget och satte på en film. Jag tror båda kände på sig spänningen så vi bara körde. Han var så stor att det verkligen sved när den skulle in så vi slutade efter ett tag. Så jag tappade alltså oskulden i en bil, inte riktigt vad jag hade tänkt mig men vad gör det.

Hon som tappade den i en bil
Till toppen av sidan