Första gången – skön, sexig och kort

Jag ska berätta om när jag hade sex för första gången.

I början på förra läsåret, då jag börjat ettan på gymnasiet, öppnas klassrumsdörren och den snyggaste människan på jorden kommer in. Vi klickar direkt och börjar skriva till varandra. Vi båda har ett väldigt hektiskt privatliv med mycket som händer så att få tid för varandra och tid att träffas var svårt. Nu får ni inte tro att vi är tillsammans, för det är vi inte. Utan man kanske kan kalla det friends with benefits ;)

I alla fall, för några veckor sedan så fick vi tid för varandra och han kom hem till mig. Vi har kontakt mest via snapchat och det har hänt att bilderna blivit lite avslöjande och lite dirty talk har nog också förekommit. Jag var iaf beredd på att förlora oskulden när han kom över den gången.

Till all tjejer där ute som googlar ihjäl sig på om det kommer göra ont, om han kommer tycka att du är ful, om du kommer att veta hur man gör mm. Sluta googla. Det blir som det blir och google kommer inte att förbereda dig mer, snarare skrämma upp dig.

Okej, nu till själva grejen. Vi låg i soffan och kollade på film och började så småningom kyssas och det tog inte speciellt lång tid innan vi var i min säng med kläderna av. Båda var väldigt otåliga och vi höll på att glömma kondom!! :O

Men i sista stund kom vi på det och the act började. Efter ca 3 min trodde jag att han ville byta ställning eller nått men då ser jag att han tar av kondomen och knyter ihop den. Så var det slut. Jag fick verkligen hålla mig för att inte börja skratta, men sammanfattningsvis var min första sex upplevelse ganska skön, väldigt sexig och kort.

Tjej, 18 år
Till toppen av sidan