Panik - lämna sidan!

Jag och min kompis runkade av varandra

Det var på natten.  Jag och en kompis spelade PS4. Vi brukar öppet kunna prata om sex o sånt men då plötsligt säger han "va kåt jag blev". Jag undrade av vad men jag svarade okej ska vi runka av varandra på ett sarkastiskt sätt. Men han svarade "visst".

Då frågade jag "är du seriös eller skämtar du?" Han var seriös, då tänkte jag varför inte kan vara kul och bra att testa. Så jag började med att ta av mig byxorna. Jag fick stånd snabbt, han tog också av byxorna. Vi kollade på varandra en stund, han började ta på den, han sa att det var stor och runkade av den en stund.

Jag sa att jag ville ge honom lite njutning, alltså att runka av honom en stund, men han var osäker då hans var mindre än min. Men jag sa att det inte spelar någon roll. Då svarade han "är du säker för min är jätteliten jämfört med din?" Jag svarade "det är lugnt". Han tog fram den och den var större än jag tänkt mig. 

Jag runkade av honom en stund, sedan satt vi o runkade av varandra ett tag tills vi båda till slut kom. Jag fick hans sperma på fingrar jag åt det men han åt inte det som han fick på fingrarna. Sedan denna dagen har vi kunnat prata ännu mer om sex och om varandras kroppar. Jag har frågat ifall han vill göra om det och det ville han, han frågade ifall vi skulle suga av varandra nästa gång jag svarade gärna.

/Kille 16år

Till toppen av sidan