Det var underbart att slicka henne

Hej!

Tänkte berätta om när jag och min flickvän hade sex för första gången. Jag var 15 år och min flickvän likaså. Det började med att vi skulle träffas hos henne i en kall höstdag, eftersom hennes föräldrar var bortresta en vecka. Jag knackade på hennes dörr och hon öppnade med en handduk runt hennes kropp för att hon nyss hade duschat.

Vi kramades och kysstes och sen gick hon och tog på sig kläder. Sen gick vi upp på hennes rum och tittade på en skräckfilm. Hon kom närmare mig och det gick över till att vi började strula. Vi tog av våra kläder och jag frågade om hon ville, hon sa ja.

Jag började pussa längst med hennes mage ner mot låren. Och sedan tog jag av hennes trosor och jag slickade henne, det smakade underbart. När detta hade pågått ett tag så satte jag på en kondom och frågade igen om hon ville och var säker hon sa ja. Jag började föra in min penis och hon stönade för att hon tyckte att det var skönt. Hon sa att jag skulle köra snabbare och snabbare och vi kom tillslut ungefär samtidigt. Jag tog av kondomen och sen hånglade vi och jag sov där över natten.

/Anonym

Till toppen av sidan