Panik - lämna sidan!

Bästa onanin...då kom syrran in!

Ska nu berätta om en stel grej som hände när jag precis hade fyllt 17. Hade beställt min första sexleksak ihop med en mängd kondomer och glidmedel av olika sorter. Får en notis i mobilen att paketet finns att hämta på afffären, bor precis jämte så skyndar mig över direkt. Löser ut paketet och springer hem så fort jag kan.

Väl hemma smäller jag igen ytterdörren och låser. Hänger av mig jackan och går upp till mitt rum, plockar fram en kniv och sprätter upp paketet. I paketet ligger mitt bästa köp någonsin, en fleshlight! Plockar fram den ur förpackningen och börjar pilla på den, blir genast väldigt sugen på att testa...tanken på att någon kan komma hem närsomhelst existerade inte bland mina kåta tankar just då. Hur som helst bestämmer jag mig för att köra, hämtar ett gäng handdukar som jag klämmer fast sexleksaken emellan för att simulera en kropp. Tar fram mobilen, pluggar in hörlurarna och börjar "jucka" min nya leksak.

Verkligen den bästa njutningen jag upplevt, såpass skönt att jag glömmer bort att det finns en värld runtomkring också. Och helt plötsligt rycks dörren till mitt sovrum upp... där står min syrra, precis hemkommen från skolan. Jag har alltså haft min mobil på så hög volym att jag totalt missat att hon har kommit hem. Där ligger jag, i sängen helt naken med min nya leksak och onanerar. Som tur är är vi i ungefär samma ålder och hon är tillräckligt mogen att förstå vad jag sysslar med. "Förlåt" säger hon medan hon vänder i dörröppningen och drar igen dörren bakom sig. Blev lite dålig stämning kring middagsbordet senare på kvällen ;)

Nu idag kan vi skämta om det istället. Lite kul dock att hon alltid har knackat sedan detta hände, man lär sig av sina misstag helt enkelt. Hoppas min berättelse kan frambringa ett skratt hos någon!

/ 17-årig grabb

Mer på UMO

ArtikelOnanitips - penis

Det som är bra med onani är att du själv bestämmer vad och hur du vill göra. Alla sätt är lika bra och lika rätt. Vissa kan känna sexuell njutning och få orgasm bara genom att fantisera, men många vill ha någon sorts beröring.

ArtikelOnanitips - snippa

Det som är bra med onani är att du själv bestämmer vad och hur du vill göra. Alla sätt är lika bra och lika rätt. Vissa kan känna sexuell njutning och få orgasm bara genom att fantisera, men många vill ha någon sorts beröring.

Till toppen av sidan