Panik - lämna sidan!

Var det bajs, kiss eller mens?

Hej,

jag är en tjej på 14 år som tänkte berätta om min första mens. Den är ganska tråkig i skillnad mot hur alla andras förstamensen historia är, men jag känner, varför inte? Jo, det var en lördag i april och jag var hemma. På förmiddagen hade jag gått på toa och så såg jag en liten rödbrun fläck, men jag tänkte att jag hade bajsat på mig så jag ignorerade det och bytte trosor.

Jag fortsatte dagen som vanligt och sen så på kvällen/eftermiddagen så satt jag i min säng och kollade på Youtube, då jag plötsligt känner hur det känns som att jag kissar. Jag blev chokad över att jag hade ”kissat” på mig och jag gick till badrummet. Jag såg att jag hade fått mens och tänkte på fläcken från tidigare den dagen.

Jag hämtade en binda från mammas badrum och höll tyst om detta. Jag var alldeles tankes sprid. Jag skrev till några internet kompisar att jag hade fått min första mens, och frågade om tips och vad jag skulle göra. Efter typ 1 timme så berättade jag för min syster. Sen efter 2 timmar berättade jag för min mamma.

Någonting jag gjorde när jag fick min mens var att kolla mycket på Youtube om andra min ålder som också hade mens, det gjorde så att det kändes bättre!

// anonym

Till toppen av sidan