Panik - lämna sidan!

Svimmade av första mensen

Hej, jag är en tjej på 16 år som tänkte dela med mig av vad som egentligen hände när jag fick mens. Min historia skiljer sig nog från de ni hört tidigare. De flesta har en historia som de kan tänka tillbaka på och skratta åt det som hände. Men en sådan historia har inte jag.

En natt i december 2k16 vid midnatt vaknade jag av att jag kände någonting blött. Jag reste mig och tände lampan och såg en röd fläck, Mens! Först fick jag panik men lyckades lugna ner mig. När jag lugnat ner mig märkte jag att jag va yr och mådde illa. Men jag bestämde mig ändå för att gå ner. (Mitt rum är på övervåningen och de ända badrummet finns nere). Så jag började försiktigt gå mot trappen. När jag kom fram tvekade jag en sekund men bestämde mig för att gå ner. (Ett väldigt dumt val med facit i hand). Jag tog tre steg och sedan blev allt svart.

Jag vaknade någon timme senare (tror jag) med extremt ont i knät. Men för övrigt mådde jag bra. Så jag fortsatte ner för trappen. Först gick jag in i köket för att se vad klockan var, för att kanske kunna lista ut hur länge jag egentligen legat i trappen. Klockan var 01.00 så jag hade legat i trappen i nästan en timme. Så jag gick in i mina föräldrars rum för att försöka vecka mamma. Men de gick ju så klart åt skogen. Och helt ärligt hade jag ingen lust att väcka mammas nya kille så jag gick och hämtade ett lakan och gick sedan upp igen.

Det är aldrig någon som har fått veta vad som egentligen hände den där natten för nästan fyra år sedan.

/Tjej 16 år

Till toppen av sidan