Vill verkligen ha en pojkvän!

Singel. Jag har alltid varit singel. Har aldrig haft en pojkvän, har inte varit på g med någon, har inte fått min första kyss och har inte tappat oskulden. Jag klarar knappt av att prata med killar. 

Jag längtar jättemycket efter att få en pojkvän. Jag är alltid kär i någon. Jag tror att de är kära i mig, men jag gör ändå ingenting åt det. Jag bara går runt och låtsas som ingenting. 

Men jag är ändå lycklig. Första året på gymnasiet och jag har underbara vänner. Detta har varit och kommer vara den lyckligaste tiden i mitt liv. Men jag vill kunna ta studenten och säga att jag har/ har haft en pojkvän, har fått min första kyss och verkligen minnas denna tiden med stor glädje. 

Vissa perioder så vill jag verkligen ha en pojkvän som kunde peppa mig, och göra allt för att jag ska vara glad och lycklig. Vissa dagar hade jag behövt det. Jag ska beskriva en sån dag. 

Det var i december, näst sista veckan i skolan. Vi hade jättemånga läxor, prov och redovisningar till sista veckan. Jag satt hemma i min säng och skulle plugga. Men när jag såg listan på allt som skulle göras fick jag panik och bröt ihop. Jag är inte en person som lätt blir stressad, men jag blev det då. Jag började gråta, jag grät säkert i en halvtimme. Jag önskade att jag hade haft en pojkvän som bara hade kunnat hålla om mig och säga att allt skulle bli bra, att jag skulle klara det och att det skulle lösa sig. Sen började jag gråta över det också. (Jag klarade av allting, men det kändes inte som det från början). 

Varför kan jag inte få en pojkvän? Är det för att jag är ful, har för fula kläder, inte sminkar mig, blyg, eller är det något fel på mig. Det känns som det ibland. Jag fattar inte hur jag ska göra. 

Jag vill verkligen ha en pojkvän!

Tjej, 16
Till toppen av sidan