Vi är ihop på nätet

Sommaren 2012 förändrades mitt liv totalt, jag var ensam, hade just blivit dumpad och mitt självförtroende hade aldrig varit värre då en kille från Storbritannien hittade mig på Instagram och skrev till mig på Kik. Han var 18 och jag 13.

Vi pratade hela dagarna i en och en halv vecka och vi blev som bästa vänner. Vi sa att vi älskade varann och så som bästa vänner. Jag gillade honom nog mer än en vän dock, men jag tänkte att han är kanske för gammal.

Natten till den 16:e Juli började vi prata om hur vi älskade varann, det ledde till att han sa att han älskade mig mer än som en vän och han ville att jag skulle bli hans flickvän. Jag sa att jag väldigt gärna skulle vilja det, han frågade också om jag skulle klara av att vara så långt ifrån honom för en lång tid och jag sa ja.

Vi har nu varit tillsammans i 9 månader och han betyder allt för mig, jag planerar att träffa honom om drygt 4 år, 2017, när jag är 18 och kan åka till honom själv.

Vårt förhållande är inte officiellt på grund av åldersskillnaden och hur folk skulle döma oss, men hans mamma, mormor, bror och hans brors flickvän vet om mig, dock inte om vårt förhållande. Min kusin vet om honom och att vi är tillsammans men de två började bråka, för min kusin var ganska kaxig och gillade inte att han tog mig ifrån henne, eftersom jag hela sommaren hade sms:at honom och nästan inte gjort något annat, och vi pratar aldrig om honom nu för jag vågar inte nämna honom.

Han trodde först inte på mig när jag sa att jag var 13 eftersom jag ser ut som 16/17 enligt honom och de flesta andra, haha, och att jag beter mig som 16 tydligen också, vilket också är en av anledningarna till att han blev kär i mig. När han förstod att jag var 13 så trodde han att jag var alldeles för ung för honom, men han tog chansen i alla fall.

På julen gav han mig två legofigurer som han hade specialbeställt för att de skulle se ut som han och jag.

Nu har han nyss fyllt 19 och det enda han önskade sig var choklad så jag köpte en massa choklad och skickade till honom :) kostade mig drygt 150 kronor vilket var ungefär allt jag hade men jag älskar honom mer än något annat så jag bryr mig inte.

Han betyder allt för mig, jag har nästan inga vänner kvar eftersom jag bytte skola och folk pratar bakom ryggen på mig där. Han är i stort sett den enda jag har.

Fördelar med vårt förhållande:

·Vi vet allt om varann och kan prata om vad som helst med varann 
·Vi skypar väldigt ofta 
·Vi spelar Xbox ihop över internet 
·Vi skickar presenter och kort till varann 
·Han är oftast hur gullig och snäll som helst 
·Vi kommer oftast överens 
·Jag börjar få hans skotska dialekt vilken jag älskar, haha

 Nackdelar med vårt förhållande:

·Vi kan inte träffas förrän om 4 år
·Min svenska är inte lika bra nu
·Jag ska flytta dit och kommer lämna min familj och vänner etc ·Vi bråkar ibland, mest för att vi älskar varann, men ibland har vi gjort misstag men ändå förlåtit varann.

Anonym

Till toppen av sidan