Störtkär på nätet

Detta är något jag verkligen behöver få av hjärtat och berätta för någon. För tre månader sedan började jag att chatta med en underbar 19-årig kille från Guatemala på nätet och jag blev störtkär i honom.

Vi har båda råkat ut för otrohet och vi hjälpte varandra att komma över det. Nu har han en flickvän som han älskar, men jag kan inte gå vidare, för jag vill bara ha HONOM. Ni ska inte tro att jag är förälskad i hans utseende, för så läcker är han inte. Men jag avgudar hans personlighet, hans omtanke och personen jag blir när vi pratar med varandra.

Mina föräldrar vet om att jag chattar med en 19-årig kille i Guatemala, men de tror att vi har träffats förr, så därför accepterar de vår kontakt. Det är jag som har lurat i dem det, men jag hade inget annat val. Om de fått veta att vi aldrig träffats och att vi delar så mycket med varandra skulle de säkert flippa ut!

Nästa sommar åker jag till honom och då ska vi träffas första gången. Vi är båda nervösa, men vi har lovat att respektera att vi inte är perfekta. Jag är kär i denna kille, och det vet han om, men det verkar han inte bry sig om det för han dejtar någon annan tjej nu.

Å ena sidan tycker jag att det är bra, vår distans gör det jättesvårt att hålla kontakten och vi har ju faktiskt inte träffats i verkligheten än. Samtidigt är jag så ledsen och svartsjuk, för jag vet att jag skulle klara hennes jobb mycket bättre. Därför vill jag träffa honom så fort som möjligt för att bevisa det.

Någon gång ska det bli vi. Jag ger inte upp, särskilt inte när det handlar om någon så underbar som han.

Vicky, 14
Till toppen av sidan