Vi firar tio år ihop

Jag och min pojkvän firar 10 år i år. I den här berättelsen kommer jag berätta hur vi blev tillsammans. Det var dagen innan jag skulle fylla 13 var jag med min kusin hemma hos henne i Tyskland. Min pojkvän som då inte var min pojkvän var där också eftersom vi styrde ihop en spelkväll.

Sen ville han prata med mig i enrum så jag gick med honom och eftersom är han tysk så fick han prata engelska med mig även om jag förstod lite tyska men inte allt.

Vi gick in i "mitt" rum jag hade hos min kusin när hon bodde hemma hos sin pappa. Vi satte oss på sängkanten och han kollade mig rakt in i ögonen och sa "Du hast schönen augen" vilket betyder "Du har vackra ögon". Det gjorde mig generad eftersom jag var väldigt blyg.

Sen sa han att han gillade mig mer än som vän och jag sa att jag kände samma sak. Han frågade om vi skulle bli tillsammans, jag hade känt honom i ca 2 år innan vi blev tillsammans. Det året vi blev tillsammans var 2006. Dagen innan jag skulle fylla 13 och han hade nyligen fyllt 17.

Många kanske tyckte att jag var för ung för honom eftersom han var 17 och närmare vuxenlivet än vad jag var eftersom jag var en nybliven tonåring haha. Men han är verkligen inte som alla andra killar, eller som vissa killar som vill ligga direkt med en. Han hade sitt band och andra saker att göra, vilket jag givetvis stöttade honom i till 100 procent.

Och nu i år firar vi 10 år tillsammans vilket känns helt sjukt eftersom vi båda är fortfarande såpass unga, snart 23 och han är snart 27. Men han är verkligen världens finaste pojkvän/sambo eftersom vi nu bor tillsammans och jag är verkligen hur lycklig som helt med honom.

Många förstår inte hur två unga människor kan ha hållit ihop så länge, vi har bråkat och haft våra stunder men vi löser det alltid. Vårat förhållande har bara blivit starkare och starkare!

R, 22

 

 
Till toppen av sidan