När vi ses är känslorna dubbelt så starka

Jag träffade min pojkvän på nätet. I februari 2013 fick vi kontakt. Det började med att vi skrev till varandra på facebook varje dag sen bytte vi nummer med varandra. I april bestämde vi att vi skulle träffas.

Han var den som fick åka till mig eftersom jag inte fick tillåtelse av mamma att åka iväg 70 mil till någon kille. Han stannade hos mig i en vecka och under den veckan blev vi tillsammans och hade samlag samma dag det blev officielt. Nu har vi varit tillsammans i 5 månader. Varje lov tar vi tillfället i akt och träffar varandra. Det brukar vara ungefär 2 månader mellan varje lov.

Saknaden efter varandra blir väldigt stor, även om vi snackar skype varje dag. När vi väl ses är alla känslor dubbelt så starka. Gläjden, kärleken, sexlusten, ALLT!  Vi har haft våra små bråk och våra bästa dagar.

Eftersom det är så lång distans blir det ju svårare att kunna lita på varandra (speciellt om man blivit sårad innan). Man får upp massor av tankar som "är han med en annan tjej nu" "gillar han hon mer än mig" "kommer det hända något på festen".

Det viktigaste i ett förhållande är att kunna lita på varandra. För att ett distansförhållande ska kunna hålla måste man själv tro på det.

/Kär tjej, 16 år

Till toppen av sidan