Mitt ex bedrog mig flera gånger

Hej allihopa!

Jag vill berätta om den värsta sommaren jag har haft i mitt liv. På vårterminen i 8an började jag och min tvillingsyster och våran kompis festa. Vi hade nyss typ fyllt 15 och ville ha kul så vi gick ut och festade nästan varje helg.

En gång hade vi fest hemma hos min kompis bror. Det kom många och vi hade jättekul och jag träffade en kille där som tyckte om mig och vi låg med varandra (jag var oskuld).

Jag gick hem vid 10, men innan jag skulle gå så fråga han mig om min snap och pussade mig. Alltså han visade att han ville ha mig, så vi fortsatte ha kontakt efter festen och sen blev vi tillsammans. Jag var inte så kär i honom men jag gillade hans personlighet.

Efter att vi har hållit på i en månad får jag redan på att han hade varit otrogen mot mig i 2 veckor med en annan tjej. Jag fick reda på det genom att hon hörde av sig till mig att de hade sovit hos varandra och de hade sex där.

Jag blev inte så ledsen av det för jag var ändå inte så kär i honom, men jag kände mig besviken för att jag har väldigt svårt att släppa in folk i mitt liv på grund av svek.

Dagarna gick och det dröjde inte förrän han var otrogen igen på en lokal fest. Han knullade med en tjej som var vän med en av mina nära vän. Hon och jag hade hängt förut och ändå så gjorde de det. Hon skylde på att ”hon hade druckit” men ändå visste hon vad som hände från början till slutet.

Jag kände mig så dum för att jag hade förlåtit honom och gav honom en andra chans. Han bara sket i och tog det för givet. Det gick ett år och allting gick ganska bra och vi firade hans födelsedag i Maj månad.

Några dagar senare ringer han mig och säger att han vill ta ”paus”. Jag förstod att det var nånting som låg bakom, men ändå så sa jag ingenting utan gick med på det. Efter en timme ringer jag honom och säger att jag vill göra slut för att ”paus” kändes fel. Vi båda kom överens om det och att vi alltid har varandra.

Dagen efter loggade jag in på hans Instagram (vi hade varandras lösenord på allt). Där inne hittade jag meddelande mellan honom och min fd bästa vän.

Han var otrogen igen med nån jag slutade vara vän med sedan 9 månader. Jag kände mig så värdelös på grund av allting jag hade gjort för honom, och varje gång jag har funnits där för honom när han hade det svårt. Just nu så är de tillsammans och jag önskar de all lycka. Det är det ända jag kan säga😔


/ En 16 årig tjej

Till toppen av sidan