Jag kommer aldrig ge upp min kärlek till honom

 

Jag och min barndomskompis har alltid varit bästa vänner. Typ sedan jag föddes har vi 2 varit sååå tighta. Vi gick i samma skola ända tills 4an, men sedan flyttade han till Spanien ett år och jag flyttade till en annan skola i en annan stad än där vi bodde när vi var små.

Vi höll kontakten genom allt, talade i telefon och skrattade alltid åt varandras hemska skämt. När han på julafton 2015 ringde mig mitt i natten och berättade att han kommer hem igen fylldes hela mitt hjärta av glädje. Vi träffades inte dock förrän sommaren 2016. Vi satt tillsammans i en park och skrattade åt gamla minnen. Han var ihop med en tjej, hon är säkert egentligen väldigt trevlig, jag hade aldrig träffat henne men jag hatade henne genast bara för att de var ihop. Jag påstod att det var för att hon är 2 år äldre, eller något sånt fånigt.

Jag och min tjejbästis försökte (och lyckades) få dem att göra slut. Men de blev ihop igen, fast inte så länge. Vi var fortfarande som bästa vänner, tills hösten 2017 när han blev ihop med en annan tjej som idag är en av mina bästa bästa vänner.

Det var hon som för ett tag sedan ringde mig i panik mitt i natten för att jag hade självmordstankar och lämnat ett "suicide note" åt en annan vän via Snapchat. Allt detta på grund av min barndomsvän. Jag var så nära på att bara ge upp på allt men att hon som då knappt kände mig mera än "mitt exs tjej bästa vän som hatade mig när jag ännu var med exet". Att hon visade att hon brydde sig om mig fick tillbaka min livslust. Men då när de var ihop hatade jag henne så mycket och fortfarande förstod jag inte hur jag kunde hata dessa tjejer bara för att de var ihop med honom.

Men 16 december 2017 insåg jag det när jag nästan skrek av glädje bara för att han ville träffa mig. Jag var upp över öronen kär i honom. Vi träffades jätteofta, bara vi 2. Men sen gjorde han det som fick mig att ge upp på honom. Han blev ihop med en tjej från min klass som var min bästa vän. Hon visste att jag har känslor för honom och hon går och blir ihop med honom rakt framför min näsa.

 Det var nu som jag bara brast och hans ex ringde upp mig. Jag är fortfarande kär i honom. Jag älskar honom. Ibland när jag sett honom medan de nu är ihop så ser han på mig med ånger i blicken, som han skulle gjort ett misstag med att bli ihop med henne. Jag har en känsla av att någon gång kommer det bli vi 2 så jag kommer aldrig ge upp på honom. Jag kommer aldrig ge upp på honom, för jag älskar honom.

/ A

Till toppen av sidan