Första hånglet var med kompisens ex

Jag är kär i en kille, eller jag var kär i en kille. Jag mådde väldigt dåligt över han eftersom han inte hade samma känslor för mig som jag hade för honom. Jag kände bara att jag ville släppa han eller typ bevisa att jag är värd någon bättre.

Jag är nära vän med en kille som går i min klass. Vi har känt varandra i två år nu. Jag har inga känslor för han utan vi är bara vänner. Han frågade om vi skulle hitta på nåt någon dag och jag svarade såklart ja. Så en lördagskväll skjutsade mamma mig hem till han. När jag kom till han hade han köpt popcorn och dricka och så skulle vi kolla på film.

Jag hade lovat både mig själv och andra kompisar att jag inte skulle göra något med han den kvällen. Iallafall, vi satte på en skräckfilm och jag är sämst att kolla på skräckfilm. Det började med att vi satt ganska nära varandra i hans säng men jag tänkte inte på det eftersom att vi är så pass bra vänner.

Efter ett tag började ha hålla om mig, jag tyckte inte det var jobbigt utan snarare tvärtom. Jag kände mig trygg och lugn. Jag vet inte hur men på nåt sätt hamnar jag ovanför honom, jag ligger alltså på honom. Vi ligger kanske i en halv minut och bara kollar varandra i ögonen. Sen ler jag och lägger min panna mot hans och sen började det.

Vi började att hångla och jag var lite nervös i början eftersom att det var första gången jag hånglade med någon. Efter ett tag blir det mer intimt eller vad man ska säga. Vi båda börjar ta på varandra och vi hånglar ännu mer. Sen knackar det på hans dörr och vi slutar, det är just när vi slutar jag tänker vad det är vi eller jag har gjort. Jag har strulat med min bästa kompis ex.

Sen fortsätter vi och det blir bara mer och mer, jag måste poängtera att jag ville, det var ingen som tvingade den andra. Men vad ska jag göra nu, jag har strulat med min bästa kompis ex. Jag och killen har bestämt att vi ska hålla det hemligt ett tag till men asså hon kommer att hata mig när jag berättat vad som hänt.

//En 15 årig tjej

Till toppen av sidan