Våga anmäla sexuella brott!

Jag känner hur hans iskalla hand tar tag i mina höfter och börjar röra sig uppåt. Jag sitter i en soffa med mina bästavänner på ena sidan om mig och killen jag gillar på andra sidan bredvid mig o hans killkompisar på samma sida. Han drar långsamt sin hand uppåt innanför min tröja, mina tankar förfrusnar och jag vet inte vad jag ska göra, om jag ska säga till, skrika på hjälp eller bara sitta still.

Jag är rädd för vad som kommer hända och ifall jag blir dömd ifall jag säger till. Jag känner hur hans stora kalla händer är på väg mot mina bröst. Iskallt, respektlöst håller han på mina bröst jag får panik, ingen runtom mig säger till eller gör något "men jag är en tjej, tydligen så är det okej att använda mig" "jag gillar ju han så det är okej" men nej det är inte alls okej överhuvudtaget det är sjukt och äckligt.

Jag skriker till och säger att han ska släppa mig men istället tar han sin andra hand runt min hals och trycker mig bakåt. De andra gör fortfarande inget. Jag sparkar med mina fötter för att försöka lätta på trycket. Till slut kommer jag loss. Försöker springa därifrån men han tar jag i min fot och försöker dra mig till baka men jag får på något sätt loss handen och springer därifrån.

Jag märker hur han springer efter mig "som om det vore kul,som det vore en lek". Jag känner hur han puttar ner mig hårt mot marken och hoppar på mig. Han ligger på mig. Han tar sin vidriga hand och drar mitt hår uppåt så att han kan lägga sin hand på mitt bröst och sen släpper han håret och tar den andra handen och stryper mig. Jag ligger kvar helt förstörd och äcklad. Blir tagen på ställen jag inte vill, får en känsla i mig som jag inte har en aning om hur jag får bort. En känsla jag aldrig känt innan. Vågar inte röra på mkt för vem vet det kanske skulle bli värre.

Värsta är att jag träffar han varje dag och han låtsas som inget. Det här har hänt mig flera gånger. Det är inte okej med sexuella trakasserier eller trakasserier överhuvudtaget. Det måste tas på allvar. Man måste säga till och stå upp för en, för det är inte okej. Jag tycker det man tycker är fel borde anmälas. Det är fel att bli tagen på ställen man inte vill. Tjejer eller killar är inte leksaker.

Jag mår mycket bättre nu när jag har pratat om händelsen med vuxna och även anmält det. Så mitt förslag till ni andra: Prata med någon, jag vet att det är jobbigt, men jag lovar man mår mycket bättre när man lättat på det och till och med anmäl. För få människor idag vågar anmäla sexuella brott.

Tjej, 14 år
Till toppen av sidan