Stod på mig i rättegången

Jag har blivit utsatt för något som jag trodde bara man kunde läsa i tidningen om, att det aldrig skulle hända mig eller någon i min närhet. Att jag som i det här fallet helt oskyldig blev så hårt drabbad av något helt omedvetet. 

Allt började med att jag för ca 4 år sedan skrev en annons på hästnet om att jag sökte praoplats, då var jag 12 år och skulle göra min första praktik som jag ville göra i ett stall! Ingen svarade på annonsen men ett tag efter ringde det på dolt nummer, jag svarade och då presenterade sig en man som hade en hästgård precise där jag bor, ung som jag var tyckte jag inte att det var något konstigt och fortsatte prata med mannen. 

Han frågade sedan om jag hade tillgång till internet då han ville visa mig ett filmklipp vilket visade sig vara ihopklippt porr med olika unga tjejer. Jag stängde ner datorn slängde på luren och berättade sedan för mamma, vi polisanmälde det som tur var och hela två år senare ringer polisen till mig och säger att dom hittat mannens dator med en "logg" på 100 sidor med bilder och information på mig, alla bilder var tagna från internet och dom flesta var på när jag var liten. 

Han hade alltså bokfört när jag började skolan, vart jag bodde, vilken tid jag hade träningar osv. Av allt ifrån loggen hade han klippt ihop filmklipp på mig med andra porrklipp och visat för över 50 barn. Aldrig i hela mitt liv har jag varit så rädd, jag ville bara inte leva längre. Ytterligare ett år senare var det polisförhör där jag skulle berätta allt ur min synvinkel och nu för någon vecka sen var det rättegång. 

Det har varit den tuffaste tiden i mitt liv och har aldrig varit så paranoid som nu och rädd i allmänhet. Raderade i panik allt som fanns om mig på internet och stängde in mig i mitt rum. Allt detta har en man gjort mot en oskyldig 12 åring som har fått henne att må dåligt och gråta sig till söms i nästan 4 år och det han sa som "förlåtelse" till mig i rättegången var "det var inte meningen att såra dig". 

Men det enda "tips" jag har att säga till någon som blir eller blivit utsatt för samma sak är att stå på dig, berätta allt du vet och låtsas som du pratar om någon annan, visa dig inte svag.

Anonym
Till toppen av sidan