Skicka inte bilder bara för att någon tjatar!

Jag gick andra terminen i åttan, och hade aldrig haft pojkvän. En kille i min klass som jag tyckte var snygg började skriva med mig på kik. Vi skrev  i säkert en månad innan det hände.

Efter skolan åkte jag buss hem och vi skrev som vanligt, han började tjata om att han ville att jag skulle skicka en bild, som han gjort några gånger förut, men jag hade sagt nej. Den här gången sa jag kanske, jag trodde inte att det skulle göra något om jag skickade EN bild.

Dagen efter frågade han igen och samma sak hände dagen efter det och efter det. Jag svarade såklart ja och skickade bilder (detta pågick i mer än en månad). Det hade blivit en dålig vana som upprepade sig flera gånger om dan.

Jag och min bästis hade ett av vårat seriösa samtal, och då berättade jag vad som pågick. Hon sa att jag skulle sluta skicka och att han inte var ute efter ett förhållande utan bara "playade mig" jag trodde inte på henne utan blev sur och slutade prata med henne.

Ungefär en vecka senare så får jag ett meddelande från killen, då han frågar varför jag berättade att jag skickat bilder och att han skickat mig bilder. Jag sa då att jag inte hade gjort det fast jag gjort det. Han sa att min bästis hade visat honom meddelandet där jag skrivit det. Han blev sur och slutade skriva till mig.

Två månader senare återförenas jag och min bästis och vi pratade aldrig mer om vad som hänt förrän en dag under sommarlovet. Jag frågade henne varför hon hade sagt det till honom och då svarade hon att under samma period hade hon också skickat bilder till honom. Jag blev så förvånad eftersom hon hade haft rätt om att han bara "playade mig". Den dagen föll allt på plats och i stället för att tycka illa om mig själv och min kompis så började jag att tycka illa om honom.

Nu ett halv år senare så mår jag så mycket bättre och av egen erfarenhet så säger jag skicka aldrig bild om ni inte är ihop, det slutar bara med att du blir sårad.

Anonym, 15 år
Till toppen av sidan