Panik - lämna sidan!

Nu förstår jag att det var ett övergrepp

Hej!

För två år sedan blev jag psykiskt våldtagen och antastad av min busschaufför. Jag gick i 6an. Han satt och pratade om hur han gjorde när han hade sex, vart han hade sex, med vem han hade sex med. Han slog mig på rumpan ett antal gånger när jag gick in i bussen.

Oskyldiga jag tänkte ”Men det här pratar väl alla om?” ”Såhär gör väl alla?”. Det var ingen som berättade för mig vad som var rätt eller fel. Alla trodde väl att eftersom jag var ”såpass gammal” borde jag veta det. Men det gjorde jag inte! Ingen hade någonsin berättat för mig om psykisk våldtäkt. Ända sedan detta hände har jag gått runt och trott att detta var okej, att detta var normalt.

Det är inte förens nu jag har insett att DET ÄR FEL! Jag har fortfarande inte sagt till någon, för att jag skäms. Mest över att jag inte visste att det var fel, men också för att jag tror att ingen kommer tro mig. Han är ju ”den bästa busschauffören”. Så om det är någon därute som har blivit utsatt för samma sak, JAG förstår hur ni mår! JAG vet hur ni känner! Så våga skriv det här! För jag läser här varje dag och kommer fortsätta göra!

/Anonym

Mer på UMO

ArtikelVåldtäkt, sexuella övergrepp och andra sexualbrott

Ingen har rätt att ha sex med dig om du inte vill. Att göra något sexuellt med någon som inte vill det är olagligt. Det är aldrig ditt fel om du utsätts för ett övergrepp, och du har rätt att få stöd om det har hänt.

ArtikelUtsatt för sexualbrott

Att göra något sexuellt med någon som inte vill det, är olagligt. Du kan få hjälp om du har blivit utsatt för sexualbrott.

Egna berättelserBerätta direkt om sexuella övergrepp!

Jag vågade inte berätta för någon. Jag led i flera år. Levde som i en dvala. Undvek allt som kunde påminna om honom.

Till toppen av sidan