Panik - lämna sidan!

Lämna den som slår

På midsommarafton misshandlade min pojkvän mig. Vi hade varit ihop i ungefär ett år då. Han drack för mycket helt enkelt och den kille jag älskade förvandlades till ett monster. Han slog mig, kastade ner mig från en trappa, sparkade på mig och slängde saker efter mig. Han skrek åt mig "JÄVLA HORA FÖRSVINN UR MITT LIV" och sekunden efter "älskling förlåt mig". Jag har aldrig varit så rädd i hela mitt liv.

Jag ser först nu efteråt hur blind jag har varit. Jag har förskjutit mina vänner på grund av hans avundsjuka. Jag förlät honom en gång för att han slog mig. Men aldrig mer!

Tjejer, vi ska inte behöva tåla sånt här. Är ni i en sån situation så lämna kräket, det är för ert eget bästa. Jag kunde inte göra det själv, utan fick mina föräldrar till att hjälpa mig. Efter stöd från kuratorn på Ungdomsmottagningen kändes det mycket bättre. Jag har gått vidare i livet. Hur jobbigt det än känns så blir det bättre.

En stark tjej

Mer på UMO

Fråga UMOMin kille slår mig när han är full, hur gör jag slut?

Det händer inte alla gånger han är full, men oftast. När han är nykter är han jättesnäll, och det är svårt att tro att han blir som ett svin när han dricker.

Till toppen av sidan