Jag blev mobbad i en månad

Hey, jag blev mobbad i en månad. För att jag sa att jag inte gillade den personen. Jag som alla andra använde KIK, och vi hade en klass- chatt.

Vi körde Skp (sanning, konsekvens, procent) och nån frågade mig och jag sa procent. Personen frågade hur många procent jag hade på en killn och jag sa 0 %, för han var en sådan kille som bråkade mycket och han var inte speciellt snäll. Men att jag skrev de det ångrar jag som **** nu.

Jag trodde inte just då att det betydde så mycket och jag trodde liksom inte att det var en sån big deal. Nästa dag så kom jag lite sent och alla andra var redan vid skolgården. Jag möttes av att mina BFFS kom springande emot mig och täckte mig . Det gick inte så bra och några killar tog tag i mig och då började jag fatta varför.

En kille började trycka upp mig mot en grind samtidigt som han höll sin hand mot min hals. Samtidigt såg jag en annan av mina BFFS bara gå iväg och bit hjärta brast. Jag viste inte vad jag skulle göra, tio killar stor runt mig samtidigt som en av dom stod och höll mig runt halsen. Jag fick panik och började att knuffa bort dom samtidigt som jag sprang där ifrån. Jag sprang in och började gråta, mina bästisar sprang efter och kramade mig.

Varje rast så gick dom till mig och bara sa massa fula ord och jag kände mig meningslös. Varje kväll så stor jag framför spegeln och grät för det dom gjorde.

Jag kom inte ihåg hur allt tog slut men jag bar lättad och jag kunde gå till skolan utan att vara rädd och känna mig meningslös

Nu idag går jag i sexan och är kvar med samma personer som gjorde allt. Jag har aldrig hört något FÖRLÅT från dom (inte från mig heller)

Nu förtiden när jag tänker på det så gråter jag alltid men jag vet att jag har FANTASTISKA kompisar nära mig som vill göra allt bara för att jag ska bli glad. 

Jag vet att denna berättelsen är väldigt lik andras men för mig var detta life changing!

Tack för att du läste!

/Anonym

Till toppen av sidan