Alternate Text

Om UMO-podden

Hur lyssnar jag på UMO-podden?

Du kan lyssna i spelaren här på UMO. Du kan också prenumerera och lyssna via appar i en mobil, surfplatta eller dator. Det finns flera appar att välja bland. Du kan tillexempel använd iTunes om du har en iPhone, eller appen Stitcher om du har en Android. När du har en app installerad på din mobil kan du trycka på den här länken för att starta prenumerationen av UMO-podden: RSS.

Vem hörs i UMO-podden?

  • Olika unga personer är med och pratar om frågorna som tas upp i UMO-podden. De berättar om sina egna erfarenheter av ämnet och ger råd och tips.
  • Någon från Fråga UMO till exempel en sjuksköterska, barnmorska eller psykolog är med och svarar på de frågor som tas upp i UMO-podden.
  • Idji är programledare och producent för UMO-podden.

Vems frågor tas upp i UMO-podden?

Frågorna som diskuteras i UMO-podden är frågor som har kommit in till Fråga UMO. Vi stryker alltid alla namn på personer och orter som fanns med i frågan. Vi ändrar också frågan lite för att ingen ska kunna veta vem som ställde frågan från början.

Hör av dig till podden!

Har du förslag på frågor eller ämnen vi borde ta upp i UMO-podden? Är du mellan 18 och 22 år och vill du vara med i podden? Har du någon fråga om podden? Vi vill gärna veta vad du tycker om UMO-podden. Välkommen att höra av dig till oss på info@umo.se.

Information om sidan

  • Redaktör:

    Idji Maciel