Hur ska jag smeka min kille?

Fråga

Jag har ett litet problem jag gärna skulle vilja ha hjälp med. Det är så att jag har börjat träffa en kille, som jag verkligen gillar! Och vi håller på med varandra, kysser varandra och så.

Jag undrar om du skulle kunna ge mig ett förslag på hur jag skulle kunna göra för att kunna smeka honom med kläderna på. Alltså jag måste ju in i byxorna, men jag vill inte hålla på att klä av mig. Jag hoppas du förstår vad jag menar...

Jag tycker detta är väldigt pinsamt att prata om. Jag vågar inte fråga honom hur jag ska göra. Jag vet att det skulle vara bäst om jag gjorde det, men jag tänkte kolla med er först.

Svar

Vad härligt att du har träffat en kille som du gillar! Visst kan det kännas lite svårt att veta hur man ska göra när man ska smeka någon för första gången.

Det vanligaste är nog att man börjar med att hångla och smeka varandra med kläderna på. Om du tycker att det känns bra och du märker att den andra också tycker det kanske du kan smeka lite på hans penis ovanpå kläderna. Om det är skönt kan man sen försiktigt knäppa upp byxorna eller dra ner gylfen på dem.

Det bästa är såklart om man kan fråga den andre om han gillar det. Men om du tycker det är svårt att fråga så får du istället vara observant på att den andra verkar gilla det du gör.

Sen kan du till exempel smeka lite försiktigt utanpå kalsongerna, Om allt känns bra för er båda så kan du antingen dra ner kalsongerna lite eller så stoppa ner din hand i dem.

Ofta brukar det lösa sig automatiskt när man väl har börjat att smeka varandra. Du behöver inte heller ta av alla kläderna bara för att ha smeksex, det räcker ofta bra att bara knäppa upp lite.

Med vänliga hälsningar

Sofia Alsing, barnmorska

Information om sidan

  • Manusförfattare:

    Sofia Alsing, barnmorska