Vi glömde skydda oss

Jag låg med en kille första gången när jag var 15 år. Idag är jag 20. Det var helt oförutsägbart att just vi skulle ligga. Vi hade aldrig varit "på g" ens. Men så vad vi hemma hos honom bara han och jag. Det vad egentligen bara menat att vi skulle ses som vänner, men det resulterade i sex.

Jag har alltid känt att det måste vara den rätta, att jag måste vara kär. Vilket jag verkligen inte var. Jag kunde aldrig tänka mig att ha sex med någon utanför ett förhållande första gången.

Vi vad lite extra flörtiga med varandra. Vi hånglade tillslut och låg och kramades. Vi började klä av oss och ha lite förspel. Det vad nog förspelet som fick mig att vilja ha sex. Vi blev jättekåta och heltupphetsade att vi inte tänkte på konsekvenserna. Sen vad vi helt nakna och så hände det... Vi hade sex. Det kändes helt rätt i stunden. Men efter så kändes det lite skumt att jag som är så kräsen hade haft sex med just han. Det vad verkligen inget fel på han, han var helt min typ. Men jag hade aldrig kunnat föreställa mig oss två.

Det kändes inte fel, men det hade ju kunnat vara bättre.

Det som slog mig när jag hade gått var "vi använde inte skydd." Herre Gud, jag förlorade oskulden oskyddat med honom. Det kändes inte verkligt. Men sen dagen efter så tog jag ett akut p-piller. Han bad om ursäkt för omständigheterna. Men det vad ju bådas "fel" att det blev som det blev. Det kändes genast mycket bättre efter jag tagit pillret. Och vi fortsatte ändå att vara vänner.

Efter det har jag alltid tänkt på konsekvenserna och använt skydd. Det underlättar väldigt mycket för både kropp och själ. Jag kommer ha skyddat sex tills jag hittar den rätta jag vill dela mitt liv med.

Så kan det gå!

Ex och samlevnad