Trodde aldrig jag skulle få en partner

Jag var mobbad från fyran till sexan och fick jämt höra att jag var tjock, äcklig, ful och att ingen ville ha mig, både av folk jag knappt kände och av mina dåvarande "vänner". Jag kände att jag aldrig skulle få en partner, att jag skulle dö ensam och oskuld. Jag tänkte att om jag blev av med oskulden skulle det antingen vara med någon som utnyttjat mig, eller genom att bli våldtagen. Jag hade tidigare varit med om sexuella övergrepp.

Men till sjuan bytte jag skola och fick riktiga vänner, i min nya klass blev man inte dömd för hur man såg ut, vad man tyckte om etc. Det enda man blev dömd för var hur man var mot andra, så sådana som fick respekt på min gamla skola (dvs. mobbarna) fick ingen respekt här. Det kändes bra. I min gamla skola var dom flesta homofober och rasister och man tjänade respekt genom att vara jävlig mot folk, då blev man fruktad och folk vågade inte något annat än att bli deras vänner, för att slippa bli mobbade.

I åttan blev jag ihop med en kille som jag tyckte väldigt mycket om. Jag hade en uppfattning om att killar var känslolösa och elaka (iallafall de mesta) eftersom att det var mest killar som mobbade mig. Men den här killen var snäll och respektfull, jag blev jättekär i honom.

Senare i åttan besökte vi ungdomsmottagningen med klassen och alla fick kondomer. Senare den dagen var jag hemma hos min pojkvän och vi bestämde oss för att använda kondomerna vi fått. Vi hade tidigare gjort sexuella saker som att smeka varandras kön osv så att ha samlag kändes inte alltför osäkert. Vi hade sex i hans säng. Sedan skaffade vi fler kondomer och hade sex allt oftare, vi tycker båda om det också.

Jag är så sjukt glad att jag blev av med oskulden med någon jag älskar och respekterar och att jag gjorde det på ett behagligt och säkert sätt. Jag som trodde att jag aldrig skulle få en partner och dö oskuld. Om du får höra att du kommer dö ensam, stäng bara av öronen för ingen kan förutspå hur ditt liv kommer se ut! Ingen har rätt till att kränka eller såra dig, en dag träffar du någon som älskar dig för den du är och som du kan älska tillbaka.

Vill också säga att det är helt okej att vara oskuld eller att inte vilja ha sex, ingen kan tvinga dig till sex.

Det var iallafall min lilla historia!

Stina, 15 år