Sen sov vi utan kläder

Tjena!

Jag ska dela med mig om hur jag förlorade min oskuld! Allt började tidigt på morgonen när hon ringde klockan 09:30 o väckte mig. Jag svarade i telefonen med ett ”Hej äslkii!”. ”Hej älskling, förlåt om jag ringer så tidigt men vill du hänga med in till stan?” ”Ja”, svarade jag och tog en dusch och klädde på mig lite extra fina kläder. Jag ringde och sa att jag var klar och att jag skulle cykla till henne så att vi kunde gå till bussen och åka in.

När jag kom till henne så stod hon i bh och trosor. Hon sa glatt ”Haha, jag har inte klätt på mig än. Jag trodde att det skulle ta längre tid.” Jag gick in och hon var ensam hemma. Jag gav henne en kram och en puss. Hon tog en dusch och hon låste inte dörren och det gör hon alltid annars, jag tyckte att det var konstigt. Jag gick till tv rummet och tittade på tv.

Sedan blev jag jättekissnödig och knackade på toan och gick in. Där stod hon helt naken. <3 Jag gick fram och tog på hennes rumpa och pussade henne. Och jag pissade efter det... Sen klädde hon på sig och vi åkte in. Det var ungefär 15 minuter buss in till stan och vi pussades konstant i bussen. Sen klev vi av och gick in i köpcentrumet, där jag köpte ett linne och några tajta tränings byxor till henne. Sen bjöd jag på kinamat. Det var så romantiskt.<3

Då tog hon steget att fråga om jag var redo. Jag förstod inte först vad hon menade, men sen viskade hon tyst ”Du vet, sex". Jag sa bara ”Ja, det är jag nog. Är du då???” Hon svarade med ett snabbt ja. Vi åkte hem till mig. Mina föräldrar var i Japan, så jag var hemma själv. Vi slog på en film. Det var en skräck.

Vi låg och tittade som vem som helst, men sen sa hon ”Kan du hålla min hand?”. Jag svarade ”Naturligtvis” och pussade henne. Sen lade hon sig över mig och vi typ hånglade i 3-4 minuter. Sen fick jag det hårdaste ståndet jag någonsin fått och hennes snygga rumpa var på min kuk. Jag började dra på hennes fitta och hon tog av sig tröjan och bh:n. Sen slet hon ner mina byxor och började suga försiktigt. UNDERBART!!!

Sen slickade jag henne en snabbis, tog upp en kondom ur min låda och hon trädde på den sexigt. Sen under 1 minuts tid så trälade vi med att få in den. Men den kom in sen, jag hörde ett aj och blev orolig för henne. Jag drog ut snoppen och frågade hur det var. Hon svarade och sa att det var okej och att det blev bättre märkte hon. Sen körde jag in den igen och körde riktigt sakta i 2 minuter typ.

Sen blev det fortare och fortare, sen typ efter 5-7 minuters arbete så kom hon. Jag tog ut kuken när jag märkte att hon kom och runkade så att jag kom i typ 10 sekunder eller något. Sen sov vi utan kläder. Juste sen åt vi en fin frukost på morgonen. :)

Säger inte mitt namn