Plötsligt låg vi utan kläder

Hej!

Tänkte berätta om just min första gång. Det var med min föredetta pojkvän. Vi kallar honom Max nu.Jag och Max hade distans ganska lång distans vi hade träffats 1 gång innan så detta var 2 gången vi äntligen skulle ses igen.

Han skulle stanna över dagen bara jag var ensam hemma den dagen också. Jag mötte upp honom på tågstationen sedan gick vi hem till mig. Vi hade pratat lite om sex och sånt om vi båda var redo och det var vi.Både jag och Alex var oskuld så det var nytt och speciellt för oss.

Vi kom hem och vi gick till mitt rum la oss i sängen och gosade bara och pratade. Efter ett tag så började vi ta på varandra. En kyss ledde till grovhångel och taffs. Helt plötsligt låg vi utan kläder och han frågade mig flera gånger om jag var säker och jag sa ja jag är redo varje gång.

Han tryckte in den i mig och det kändes fantastiskt, inte alls ont som många upplevt det. Vi höll på minst i 1 timme eller mer och vi körde doggystyle också som var en riktigt skön ställning.

Det var min lilla historia om när jag förlorade oskulden, men kom ihåg att ni verkligen inte behöver stressa med att förlora oskulden. Man kan lätt bli stressad när ens kompisar börjar diskutera om sex och sånt. Så kom ihåg - ta er tid och vänta på den du känner dig redo och säker med.

Anonym