Innan sexet kysstes vi jättelänge

Tänkte berätta för er då jag förlorade oskulden. Jag hade snapat med den här killen ett tag och visste att han inte var oskuld och han visste att jag var oskuld. Han var även ett år äldre än mig. Vi bestämde att träffas hemma hos mig.

Jag var såååå nervös eftersom det var första gången jag tog hem en kille. Men då han kom hem till mig så la han sig i sängen och jag la mig då bredvid. Vi snackade jäääätte länge om allt mellan himmel och jord. Jag kände mig verkligen trygg med honom. Vi kollade sedan på film, vilket var så mysigt.

Vi låg där i min säng och kramades. Sen så började vi strula lite och vi tog bort datorn och satte på ganska hög musik. Vi kysstes lääänge. (Varning för snusk nu). Han la mig över honom och fortsatte kyssa mig medans han höll i min röv och klämde lite här och där på mig.

Jag kan erkänna att jag blev ganska upphetsad, haha. Sen vände vi på oss så han låg typ över mig. Då tog han av mina byxor och började smeka mig. Sedan så stoppade han in 2 fingrar i mig och började pulla mig. Sen såklart så skulle hans pappa börja ringa så vi behövde avbryta en stund.

Sen började vi typ om igen. Nu låg jag över honom igen. Han hade tagit av sig sina byxor och börjat trycka in sig i mig. Visst det gjorde lite ont. Men inte så ont som jag trodde det skulle göra. Jag försökte slappna av mer och mer och tillslut så blev det ganska skönt.

Akten höll kanske på i en kvart. Då vi var färdiga så klädde vi på oss och la oss i min säng igen och bara kysstes. Vid 12 så åkte han hem. Väääärldens bästa dag.

/Tjej 14