Hon stönade jättehögt

Hej,

Jag vill dela mig av min första gång. Det var för ungefär 1,5 månader sen och sommarlovet skulle vara slut om några veckor. Jag är 16 år och kände att jag ville ha sex, nästan alla i min klass hade haft det redan.

Mina föräldrar skulle vara borta i 3 dagar och en utav de här dagarna kände jag att jag verkligen ville. Eller det var på natten. Vid halv 1 på natten ungefär kom en tjej hem till mig som jag hade skickat lite med ett tag, men vi hade vetat om varandra länge. Vi hade inga känslor för varandra eller något sånt, men vi tycker att varandra är snygga.

Vi började med att prata och spela FIFA och vi satt ganska nära varandra i soffan. Vi slutade spela och satte på en skräckfilm. Vi la oss i soffan och vi låg som när man skedar. Vi hade inte strulat eller någonting än men vi stängde av filmen och gick upp och la oss i min säng. Nu var klockan 2 ungefär.

Vi låg en lång stund och bara myste innan vi började strula. Vi började ta på varandra o vi blev kåta. Vi höll på så i typ en timme (lite för långt blev det) innan vi tog av oss alla kläder. Jag tog på hennes stora bröst och sög lite på dom. Hon började suga av mig ett tag och sen pullade och slickade jag henne, men visste inte riktigt vart man skulle slicka.

Till slut så sa hon att jag kunde ta in den och det gjorde jag. Vi använde inte kondom. Körde ganska lugnt i början för att komma in i rörelsen, men hon ville snabbare (hon va inte oskuld haha) och jag började pumpa på som fan och slutade alltid innan jag skulle komma så att vi kunde köra länge. När jag pumpade på stönade hon högt som fan tur att ingen var hemma. Vet inte om hon kom men hon stönade jättehögt?

Till slut tyckte vi att vi var klara och jag råka komma i henne. Vi tog på oss kläderna och jag följde med henne en bit när hon skulle hem och nu var klockan 4 på morgonen. Vi har skickat en del efter men aldrig träffats igen förutom att vi råkade träffa varandra på stan men vi hälsade bara på varandra men ska fråga om hon vill ses igen och ha lite kul.

Det var min första gång.

Anonymast