Han slickade min klitoris

Hej!

Jag tänkte berätta om min första gång när jag hade sex med min pojkvän vi har varit ihop i fyra månader. Det hände i början av sommarlovet mamma och pappa hade åkt till London så jag var ensam hemma några dagar. Jag ringde min pojkvän vi kan kalla honom Eskil.

Så jag ringde till Eskil och så kan du inte komma över så tittar vi på någon film. Han kom 30 minuter senare. Vi satte på en film som dom hånglade mycket i och sen helt plötsligt låg jag där över honom. Han hade jeans på sig men det kunde inte dölja hans lilla bula. Jag tog in min hand igenom byxorna och kallsongerna. Jag tog på den underbara kuken och han började stöna lågt. Jag drog av han alla kläder och sen var mina Okså borta.

Sen frågade han om jag verkligen ville o jag sa ju ja. Det gjorde lite ont i början men sen blev det bättre. Vi tänkte att vi kunde gå in o sätta på ett bad. Sen när vi satte oss i badet så satte jag mig så han kunde massera min fitta det var underbart.

Sen tog han upp mina ben och la dom på hans axlar o började slicka mig runt klitoris. Jag blev så jävla kåt så jag började skrika. Sen gick vi o la oss och hånglade lite i sängen. Låg nakna i sängen. 

Det här var min första gång hoppas den inte var så långtråkig.

PS: En glad 15 åring :)