Första gången var magisk

Jag var 11 och hade sex med min brorsas kompis han är lika gammal och vi brukar ligga ofta vi är tsm( nu är jag 14 och vi är fortfarande tsm).

Det började med att vi var alla tre jag min bror och min brors kompis och vi körde sanning eller konka och då sa min bror att vi skulle hångla och det gjorde vi och det kändes så varmt och skönt jag blev så glad vi hånglade länge ända tills min bror sa till att vi inte behövde hångla så länge vilket var sååå PINSAMMT.

Sen gick min bror på toa och då satte sig Min brors kompis brevid mig och han såg på mig och sen sa han förlåt om jag hånglade för länge, men jag sa att det inte gjorde nåt att det var skönt. och sen började hångla.

och sen kom min bror och när han såg oss så först började han skratta sen blev han nästan arg på oss, sen så sa han vi kunde gå in på mitt rum om vi ville vara själva, och när vi var själva så hånglade vi.

och vi började ha sex med varandra det var en så magisk känsla att ha sex för första gången.som tur var var ju inte mina föräldrar hemma eftersom vi stönade högt båda två vilket var PINSAMMT eftersom min bror nämner det ibland än idag. men det var den hisorien.

Anonym