Första gången var jätteawkward

När jag hade sex första gången, var jag 14. Jag hade aldrig riktigt tänkt på hur eller vem jag skulle vilja förlora oskulden med. Alltså jag kände typ när det händer så händer det. Sedan kom det en sommar, skolan hade precis slutat. Jag och några kompisar var hemma hos mig, och spelade tv spel.

Jag hade känt lite extra för en utav killarna, så vi låg i min säng och sedan efter ett tag började vi strula. Han började ta på mig osv, de andra var fortfarande i rummet men de brydde sig inte särskilt mycket.

Dagen efter bestämde vi att vi skulle vara själva om några dagar. Jag var helt säker på att det var då det skulle hända. Jag kände mig jätteglad och verkligen redo.

Han kom hem till mig på morgonen, och eftersom det var sommarlov var ingen hemma för mina föräldrar jobbade. Vi gick in på mitt rum och började strula direkt. Han började ta på mig väldigt mkt, han pullade mig lite då och då. Han tog även innanför min bh. Sedan tog vi av oss så vi låg i underkläder. Efter ett tag frågade han "ska vi?" Jag sa ja. Jag tog av mina trosor och han tog av sina kalsonger.

Sedan satte han även på en kondom. Men när vi skulle ha det så gick det verkligen skitdåligt haha. Jag tror verkligen inte att jag var redo och den här killen hade jag i princip känt i en vecka. Det var jätte "awkward" och ingen av oss var särskilt kåt.

Han hade stånd men jag var verkligen inte våt. Därför hade vi väldigt svårt att få in den och det gjorde det ännu mer pinsamt. Tillslut gick det, men det var så sjukt oskönt. Han såg det och tog ut den, han frågade om det var okej och jag sa ja.

Det var ju inte det egentligen, men jag visste inte vad jag skulle säga annars. I just den stunden ångrade jag mig så sjukt mycket att jag hade haft sex med den här killen. Vi slutade efter det, och han gick hem.

Efter det gick jag till mina två bästa vänner och pratade ut med dom. Det kändes lite bättre efter det men jag mådde ändån väldigt dåligt! Jag ångrar mig än idag! Jag önskar så att jag hade väntat tills jag verkligen gillade personen. Eller tills jag hade en pojkvän.

Jag har hört att om man verkligen gillar personen blir det inte pinsamt och det blir mycket skönare. Det tror jag verkligen. Jag kommer ihåg att det enda jag önskade den sommaren var att jag aldrig gjort någonting med den där killen. Men man lär sig utav sina misstag! Nu, skulle jag aldrig göra något med någon jag inte vet att jag gillar!

Anonym