Blodig överraskning!

Jag var då 15 år och det var en sommarkväll i augusti, jag och mina vänner var ute på en konsert kvällen allt hände. Jag hade druckit en del när jag träffade killen som råkade vara min bästa kompis kusin utan att jag visste om det.

Han hade stått och kollat på mig ett tag och till slut kom han fram för att prata med mig. Efter att ha pratat ett tag med varandra så ledde det ena till det andra och vi började kyssas, kan också tillägga att killen är fyra år äldre än mig. Efter ett tag frågade han mig om jag ville följa med till hans kompis lägenhet som låg några hundra meter därifrån, jag sa ja av ren automatik och följde med.

Jag förstod redan från början vad som skulle hända och när vi väl var i lägenheten så blev allt mer intimt. Allt började i soffan men fortsatte sedan naket till duschen, jag satte på en kondom på honom för att vara säker. Det började med att han förde in den när jag stod upp mot väggen men vi ändrade sedan ställning och jag red honom.

Allt var bara väldigt halt med tanke på att duschen faktiskt var på, jag tyckte även att det gjorde väldigt ont. När allt väl var över och jag kliver av honom så är det ända jag ser blod. Överallt på heeela golvet.

Jag trodde först att det var jag som spruckit med tanke på hur ont det gjort men det visade sig att hans "sträng" hade gått av. Han hade jätteont och hela kondomen var fylld med blod. Så min första gång blev inte så lyckad som jag trott den skulle blivit...