Första gången - kladdigt och underbart

Min första gång var i mina kusiners föräldrars rum. De var utomlands och jag och min pojkvän fick ta hand om deras hus när dom var borta. Jag hade lite av planerat detta så jag hade packat med mig kondomer. Han hade velat ha sex med mig ganska länge så tänkte inte säga nej den här gången. Det började väl lite innanför varandras byxor och härliga kyssar, som vanligt .

Han drog sedan av mina trosor och sedan sina kalsonger , och gullig som han är så frågade han mig hela tiden om jag var säker på det här och om det gick bra osv. Sen så drog han in ah hans ja ni förstår. Och gjorde" knull-moves" . In och ut. Haha. To be honest så var det inte skönt haha!! Det gjorde lite ont men inte alls skönt, det kändes som att bli petad i örat ungefär, kanske lite mer smärta . Inget märkvärdigt .

Det var lite obekvämt att ligga i mina kusiners mammas och pappas säng. Tavlorna över sängen på när kusienrna var mindre gav mig en dålig magkänsla, jag kände mig väldigt smutsig minns jag. Men att vara lite "olagliga" och busiga gjorde stämningen ännu hetare.

Men jag älskar verkligen denna killen, så det är ju ingenting jag ångrar idag. Ah och det var riktigt svettigt kan jag lova haha massa klet o kladd!!

Alltså själva penisen i vaginan-processen var inget speciellt, men stämningen och känslan av att vara så intim och naken med sin kärlek var helt underbar.

Han sov med mig där i flera nätter, och vi utforskade ämnet sex lite djupare . Vi lärde inte bara känna varandras kroppar utan våra egna också, vad vi tyckte om och var man skulle peta och gnugga osv. Helt underbart!!!

EnTbt, 16 år