"Den där" känslan uppkom

Hej!

Jag tänkte berätta om när jag förlorade min oskuld.

Jag var 16 år och jag och min pojkvän hade varit tillsammans i ca 1 månad. Han är 3 år äldre än mig. Jag hade varit på fest på lördagen så han hämtade mig på söndagen.

Vi åkte hem till honom och vi satte på en film som vi hade hyrt någon dag tidigare. Vi lade oss i hans säng och började kolla på filmen. Han höll om mig och vi mös.

Vi började pussas och jag kände direkt hur "den där" känslan uppkom mellan oss.

Johan började sakta klä av mig och jag klä av honom. Vi hade gjort saker innan så han hade sett mig naken. Hela tiden har Johan sagt att vi ska ta det i min takt, och han sa hela tiden att jag skulle säga till om vi gick för långt. Men jag kände att jag verkligen ville och kände mig redo. Jag tvekade inte en sekund.

Jag har varit väldigt orolig och rädd för att det skulle göra ont och att jag skulle blöda osv.

Men när han gled in i mig gjorde det verkligen inte alls ont, jag var tillräckligt upphetsad. Det var helt fantastiskt att göra det första gången med någon man älskar. Vi körde missionären, jag red honom och doggystyle. Jag tyckte om doggystyle bäst.

Jag och min pojkvän har nu varit tillsammans i 3 månader och jag ser framemot många fler!

Jag tycker det är väldigt viktigt att du känner att du aldrig kommer att ångra din första gång. Det kvittar om du är tillsammans med personen eller inte, bara du känner att du aldrig kommer ångra dig.

Tjej, 16 år