Allt hände i badkaret!

Jag och min pojkvän hade gjort massor tillsammans, alltså allt ifrån att klättra på ett berg till att rida på hästar vid vattnet i solnedgången. Men en sak som vi inte har gjort var att bada i ett trångt badkar tillsammans.

Vi båda hade pratat om att ta varandras oskuld men vi har aldrig vågat ta första steget att göra det förmodligen för att vi har varit blyga och inte redo.

Men en helg så var vi hemma hos mig och gjorde lite annorlunda saker (tyckte jag i alla fall). Vi kysstes några gånger och det är ganska normalt men sedan kände jag att han hade fått stånd och då satte jag på vattnat på kranen till badkaret och vi började hångla. Det var som att alla fjärilar i magen som hade när man såg på sin älskade första gången bara kom fram och man bara ville fortsätta hela dagen med det.

Vi fortsatte och fortsatte och sedan märkte jag att vattnet i badkaret höll på att svämma över så jag stängde av det och vi började bada.

Det tog ett tag innan något hände men sedan började vi grovhångla och smeka varandra. jag tog av mig min bikiniöverdel och han började leka med mina bröst och vi skattade jättemycket. Men sen så tog jag av min underdel och hans med.

Jag fick för första gången se en snopp (förutom pappas som man såg när man var liten) och han frågade om jag var redo och då svarade jag: Ja, och frågade honom samma sak.

Vi satte på kondomen och körde in och ut, i det trånga badkaret och jag ska säga att det var det var det skönaste jag har varit med om.

Så lycka till för alla och stressa inte över den!

Anonym